Sunday 9 July 2023

Hoe automatische verlenging van Norton uitschakelen?

Als u momenteel op zoek bent naar een antivirus software programma dat uw apparaten dienovereenkomstig kan beschermen, moet u zo snel mogelijk meer te weten komen over Norton. Het is een soort applicatie die je zonder problemen op elke computer, laptop of smartphone kunt downloaden.

Het is uitgerust met tal van soorten beschermende tools en services die u kunt personaliseren, afhankelijk van uw voorkeuren en gemak. Daarom moet u uw best doen om meer te weten te komen over hoe deze applicatie dingen voor u kan verbeteren met de hulp van het Norton ondersteunings team zodra u tijd heeft.

Als u iemand bent die extra beveiliging nodig heeft, kunt u op dit antivirus software programma vertrouwen omdat het meerdere beschermende producten heeft waarop u zich kunt abonneren. Al deze aspecten stellen u in staat om de meest relevante resultaten te behalen en tegelijkertijd de kans op obstakels zoveel mogelijk te verkleinen.

Is dit een van de eerste keren dat u probeert uit te zoeken hoe u een eersteklas antivirus programma zoals Norton kunt downloaden en instellen op het door u gekozen systeem? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker waar u moet beginnen of wat u moet doen.

Maar is dat een goede reden om op te geven? Goed. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Norton u verschillende soorten tips, suggesties en oplossingen kan geven. Het enige dat u hoeft te doen, is met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten, aangezien ze de hele dag bereikbaar zijn.

Verder zijn er enkele stappen die u kunt volgen als u Norton Auto-Renewal wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Norton-beveiligings programma op uw computer of smartphone openen
  2. Zodra u zich op de startpagina bevindt, komt u de pagina Mijn account tegen
  3. U krijgt een lijst met alternatieven. Selecteer onmiddellijk de tegel Abonnementen
  4. Een andere lijst met uw geabonneerde producten zal beschikbaar zijn op de volgende pagina, tik op degene waarvoor u automatische verlenging wilt uitschakelen
  5. Tik op de knop Abonnement verlengen annuleren en bevestig uw actie

Bellen Norton Nederland ondersteunings nummer als u een van de bovenstaande instructies niet uitvoert.

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe Norton Banking Protection uitschakelen?