Monday 24 July 2023

Hoe automatische verlenging van Norton uitschakelen?

Wil je deel uitmaken van een planeet waar elk individu super geïnvesteerd is in technologie en internet? Als uw antwoord ja is, moet u leren hoe u efficiënte antivirus software toe passingen zoals Norton kunt downloaden en gebruiken. Zelfs als u denkt dat het beschermen van uw apparaat met een beveiligings systeem niet nodig is, heeft u het mis.

Het is omdat virussen, malware en hackers tegenwoordig gemakkelijk in uw gadgets kunnen komen met behulp van internet. Als uw apparaat in tijden als deze is uitgerust met een betrouwbaar antivirus software programma, kunt u erop vertrouwen dat uw gegevens dienovereenkomstig worden beschermd.

Daarom moet u er rekening mee houden dat u zo snel mogelijk meer wilt weten over hoe deze beveiligingstoepassing en de bijbehorende functies werken onder begeleiding van het Norton ondersteunings team. Een van de beste onderdelen van het gebruik van dit software programma is dat u zich kunt abonneren op tal van aanvullende producten om uw beveiliging te verbeteren volgens uw behoeften.

Maakt u een moeilijke periode door en probeert u te begrijpen hoe u een eersteklas antivirus software toepassing zoals Norton op uw computer, laptop of smartphone kunt downloaden en instellen, aangezien dit uw eerste keer is? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen.

Is dat echter een goede reden voor u om uw behoeften op te geven? Nee. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Norton u kan begeleiden, afhankelijk van uw gemak. Het enige wat u hoeft te doen is uw problemen aan hen uit te leggen, en zij zullen u voorzien van relevante tips en suggesties.

Verder zijn er enkele stappen die u kunt volgen als u Norton Auto-Renewal wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Norton-beveiligings programma op uw computer of smartphone openen
  2. Zodra u zich op de startpagina bevindt, tikt u op het tabblad Mijn account dat u tegenkomt
  3. U krijgt een lijst met nieuwe alternatieven. Selecteer de tegel Mijn abonnementen
  4. Tik op de nieuwe pagina die voor je verschijnt op het product waarvoor je automatische verlenging wilt uitschakelen
  5. U vindt een schuifregelaar naast een tabblad Automatische verlenging op de volgende pagina, verplaats deze naar links

U kunt Bellen Norton Nederland ondersteunings nummer  als u meer informatie wilt.

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe automatische verlenging van Norton inschakelen?