Sunday 26 March 2023

Hoe Norton Backup uitschakelen?

We leven allemaal op een planeet waar alles wordt gedaan met behulp van technologie en internet. Ze maken het ons gemakkelijk om door verschillende taken en verantwoordelijkheden heen te komen. Niet alleen dat, maar ze helpen u ook bij het besparen van een aanzienlijke hoeveelheid tijd en energie.

Terwijl u gebruik maakt van de voordelen die ze bieden, moet u altijd uw best doen om voorzichtig te zijn, aangezien virussen, hackers en malware met hun hulp uw systeem kunnen binnendringen. Daarom moet u uw computer, laptop of smartphone zo snel mogelijk uitrusten met een antivirus programma zoals Norton.

Zodra u deze applicatie hebt gedownload, zult u zonder enige moeite het verschil in gemak kunnen opmerken. Daarom moet u uw best doen om erachter te komen hoe het werkt met de hulp van het Norton-ondersteunings team wanneer u wat tijd heeft. Al deze factoren stellen u in staat om ervoor te zorgen dat u alles correct doet en tegelijkertijd de kans op risico's zoveel mogelijk minimaliseert.

Het maakt niet uit hoe goed je thuis bent in en getraind bent in technologie en internet, het kan nog steeds behoorlijk moeilijk zijn om een ​​antivirus programma zoals Norton in te stellen als dit je eerste keer is.

Maar betekent dat dat u uw eisen moet opgeven? Goed. Dat komt omdat het technische ondersteunings team van Norton 24 uur per dag beschikbaar is om u passende oplossingen te bieden. U kunt met hen bellen, sms'en, e-mailen of live chatten wanneer u maar wilt.

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u de back-upfunctie wilt uitschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Norton-beveiliging stoe passing op uw smartphone of laptop openen
  2. Wanneer de startpagina op uw scherm verschijnt, gaat u onmiddellijk naar het menu Instellingen
  3. Zodra de nieuwe pagina op uw scherm verschijnt, tikt u op de tegel Back-upinstellingen die u tegenkomt
  4. Op de volgende pagina vindt u een lijst met rijen. Ga naar de back-uprij
  5. Er zal een schakelaar voor back-up op dezelfde pagina staan, schakel deze dienovereenkomstig uit

Bellen Norton Nederland ondersteunings nummer als u meer informatie en gegevens wilt verkrijgen.

Gerelateerde Zoekopdracht - Hoe Norton Family Toestaan?