Sunday 12 March 2023

Hoe Norton Life Lock-abonnement annuleren?

 

Ongeacht het type of beroep dat u heeft of de opleiding die u volgt, u zult om verschillende redenen de hulp van technologie en internet nodig hebben. Het is omdat deze twee elementen het u gemakkelijk zullen maken om uw taken en uw verantwoord elijkheden zonder enige moeite uit te voeren.

Tijdens het gebruik moet u echter voorzichtig zijn, aangezien virussen, malware en hackers via internet uw systeem kunnen binnendringen. Installeer daarom een antivirus programma zoals Norton op uw computer, laptop of smartphone.

Het zal het u gemakkelijk maken om te profiteren van de diensten terwijl u uzelf op de best mogelijke manier beschermt. Daarom moet u in gedachten houden om meer te weten te komen over hoe zijn applicatie werkt met de hulp van het Norton-ondersteunings team. Als u eenmaal weet hoe het werkt, kunt u uw gemak, ervaring en bescherming met een ruime marge vergroten.

Heb je het moeilijk om meer te weten te komen over een antivirus software programma zoals Norton, aangezien dit je eerste keer is? Als uw antwoord ja is, hoeft u zich geen zorgen te maken, aangezien het technische ondersteunings team van Norton u in deze situaties kan helpen.

Als u uw twijfels en uitdagingen met succes uitlegt, bieden zij u binnen enkele minuten passende oplossingen en hulp. Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u het Life Lock-abonnement wilt annuleren. Laten we ze nu gedetailleerd bekijken voor een beter begrip:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Norton beveiligings programma op uw computer of smartphone openen
  2. Wanneer de startpagina op uw scherm verschijnt, gaat u onmiddellijk naar het tabblad Mijn abonnementen
  3.  Er wordt een nieuwe pagina voor je geopend, tik op het tabblad Life Lock dat je tegenkomt
  4. Tik op de tegel Abonnement verlengen annuleren die u op de volgende pagina vindt
  5. Bevestig uw annulering en verlaat het venster

Als u een van de bovenstaande instructies niet begrijpt, Bellen Norton Nederland ondersteunings nummer wanneer u tijd heeft.

Gerelateerde Zoekopdracht - Hoe Norton Spam-e-mails beperken?