Monday 28 November 2022

Ondervindt u problemen bij het openen van Norton Security voor Windows?


Norton is een populair antivirus- of antimal ware software product, opgericht door Peter Norton en gedistribueerd en ontwikkeld door Gen Digital in 1991. Het bedrijf staat bekend om zijn beveiligings producten voor laptops en pc's en gebruikt handtekeningen en heuristieken om virussen te detecteren. Als u een desktopgebruiker bent, moet u deze softwaretoepassing ooit hebben gehoord en zelfs hebben gebruikt.

Norton-antivirus software is uitgerust met verschillende handige functies om het leven van iedereen een beetje gemakkelijker te maken. Het biedt 24 uur per dag beveiliging, zodat u kunt surfen, winkelen en downloaden zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat een kwaadwillende hacker u bespioneert. Het beste van Norton is dat het Microsoft Windows, Linux en macOS ondersteunt.

We kunnen je zoveel goede dingen over Norton vertellen, maar uiteindelijk is het enige dat er het meest toe doet het gebruiksgemak. Norton staat bekend als een van de gemakkelijkste antivirus programma's om te gebruiken. Toch melden gebruikers problemen met het openen van Norton Security op Windows. Als u ook met hetzelfde probleem wordt geconfronteerd, aarzel dan niet om onze bellen Norton klantenservice.

Glitches oplossen Norton Device Security voor Microsoft Windows openen:

Maak je geen zorgen als je Norton antivirus niet kunt openen op een Windows-apparaat, want we hebben een eenvoudige oplossing om je te helpen. Blijf de pagina scrollen om het te controleren.

  • Verwijder Norton Family van uw apparaat voordat u het hulpprogramma Verwijderen en opnieuw installeren uitvoert.
  • Druk tegelijkertijd op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in de browser te openen.
  • Dubbelklik op het pictogram Norton Remove and Reinstall (NRnR) om te starten.
  • Na het lezen van de licentieovereenkomst kunt u op de knop Akkoord tikken.
  • Tik nu op de knop Verwijderen en opnieuw installeren. Maar als u het Norton-product van een serviceprovider heeft ontvangen, ziet u alleen de optie Verwijderen. Tik erop om aan de slag te gaan.
  • Klik op de optie Doorgaan of Verwijderen.
  • Wanneer u klaar bent met het verwijderen van het hulp programma, vraagt ​​Norton u het apparaat opnieuw op te starten. U kunt op de knop Nu opnieuw opstarten tikken om door te gaan met de procedure.
  • Nadat uw apparaat opnieuw is opgestart, volgt u de instructies op het scherm om het Norton-antivirus product opnieuw te installeren.

Het volgen van de bovenstaande procedure zal u zeker helpen om van de storing met betrekking tot het openen van het Norton Security-product op uw Windows-apparaat af te komen.

We hopen dat deze blog u helpt Norton Security op uw Windows-apparaat te blijven gebruiken. Niemand kan immers zijn veiligheid in gevaar brengen tijdens het internetten.

Als u nog vragen heeft, kunt u hieronder reageren of contact opnemen met ons technische serviceteam van Norton via e-mail, telefoon of live chatondersteuning. Zodra u contact met ons opneemt, zullen wij u doorverbinden met een agent voor de snelste ondersteuning. Aangezien ons team 24 uur per dag werkt, maakt het niet uit wanneer u contact met ons opneemt, want we zijn direct beschikbaar.

Houd er rekening mee dat onze technische ondersteuning van Norton de gebruikers helpt met hulp op afstand met weinig tot geen wachttijd.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als Norton geen verbinding kan maken met de server?