Tuesday 6 December 2022

Hoe kan ik Norton Protection overzetten van het ene apparaat naar het andere?


Norton is een van de handigste antivirus software voor het bieden van de beste bescherming en prestaties op uw Windows-, Mac-, iPad-, Android- of andere apparaten. Het kan uw apparaat naadloos beschermen tegen gevaarlijke links en kwaadaardige websites. U kunt bij Norton een breed scala aan voordelige functies en producten krijgen.

Norton biedt niet alleen een breed scala aan voordelen, maar staat ook bekend om zijn snelle technische ondersteuning, zodat u snel Norton ondersteuning kunt krijgen als u problemen ondervindt. Als u echter een abonnement op uw Norton software heeft, weet u misschien dat deze wordt geleverd met een beperkt aantal licenties, wat betekent dat u de bescherming van het ene apparaat naar verschillende apparaten kunt overdragen. Als je abonnement is verlopen, kun je snel een verzoek delen vanaf een nieuwe computer of mobiel om installatie op een ander apparaat mogelijk te maken. U kunt echter de onderstaande stappen volgen om uw eigendom over te dragen van het ene apparaat naar het andere.

Stappen om uw Norton-licentie over te dragen naar een ander apparaat

  • Bezoek de Norton website en meld u aan bij uw account.
  • Zoek vervolgens naar Apparaatbeveiliging en navigeer naar deze pagina.
  • Identificeer daarna het apparaat dat u niet meer wilt beschermen.
  • Als u nog steeds op zoek bent naar het apparaat, klikt u op de koppeling Geschiedenis bekijken om uw oudere passieve apparaten te vinden. Het kan echter aan een ander account zijn gekoppeld als u het apparaat nog steeds moet zien.
  • Tik op Meer opties in het menu en kies Licentie beheren.
  • Kies op de pagina Licentie beheren de optie Licentie verwijderen en tik op Ja om te bevestigen.
  • Om de bescherming op een ander apparaat te installeren, tikt u op de optie Nu installeren en vervolgens op Akkoord en downloaden om het op dezelfde computer te installeren die u gebruikt; klik anders op de optie Een downloadlink verzenden.
  • U kunt zich ook vanaf de nieuwe computer aanmelden bij uw account en op Downloaden klikken. De technische ondersteuning van Norton kan u echter ook helpen de bescherming snel van het ene apparaat naar het andere over te zetten.

U kunt Norton bescherming snel en moeiteloos overzetten van het ene apparaat naar het andere door de bovenstaande stappen te volgen. Als deze stappen echter moeilijk op te lossen zijn, kunt u het bellen Norton ondersteunings nummer  om uw probleem op te lossen.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als Norton geen verbinding kan maken met de server?