Sunday 1 January 2023

Hoe automatische verlenging van Norton stoppen?

Bent u een van de vele mensen op de wereld die elke dag computers, laptops of smartphones nodig heeft? Als uw antwoord ja is, begrijpt u al hoe eng het kan zijn als er iets met uw systeem gebeurt.

De kans op crashes wordt vaak vergroot door de aanwezigheid van virussen, malware, hackers, etc. Wil je dit zoveel mogelijk vermijden? Als dat het geval is, moet u zo snel mogelijk een eersteklas en betrouwbaar antivirus software programma zoals Norton downloaden en erin investeren.

Hiermee kunt u moeiteloos en effectief uw gegevens, informatie, spaargeld etc. beschermen. Daarom moet u uw best doen om te leren hoe u uw systeem kunt beschermen met de hulp van het Norton-ondersteuningsteam wanneer u tijd heeft.

Aangezien het vrij gemakkelijk is voor gevaarlijke inhoud om uw ruimte binnen te dringen, moet u ervoor zorgen dat u al het mogelijke doet om uzelf te beschermen. Alle functies van Norton maken het u gemakkelijk om de kwaliteit van uw leven te verbeteren en tegelijkertijd de kans op gevaren tot een minimum te beperken.

Probeert u voor het eerst een antivirus software programma in te stellen nadat u het voor de eerste keer hebt gedownload? Als uw antwoord ja is, weet u misschien niet zeker wat u moet doen of waar u moet beginnen. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.

In tijden als deze is een van de beste dingen die u kunt doen, contact opnemen met het technische ondersteuningsteam van Norton om hun advies te vragen. Deze personen zijn grondig opgeleid door experts, zodat u zonder verdere overweging op hun advies en suggesties kunt vertrouwen.

Daarnaast zijn er enkele instructies die u kunt volgen als u de automatische verlenging wilt stoppen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is de Norton applicatie op uw smartphone of laptop openen
  2. Zodra het programma begint te werken, logt u dienovereenkomstig in op uw account
  3. Het volgende dat u moet doen, is naar de pagina Mijn account gaan die u tegenkomt
  4. Wanneer de nieuwe pagina wordt geopend, tikt u op de categorie Abonnementen die daar aanwezig is
  5. Er wordt een nieuwe pagina geopend met verschillende producten, tik op degene die je wilt
  6. Tik op Automatische verlenging annuleren op de volgende pagina die verschijnt

Het Bellen  Norton Ondersteuningsnummer als u de instructies in deze blog niet begrijpt.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als Norton geen verbinding kan maken met de server?