Sunday 25 December 2022

Hoe te voorkomen dat Norton een programma blokkeert?


Als u een van de vele mensen bent die op zoek zijn naar een efficiënt en nuttig antivirussoftwareprogramma, moet u meer te weten komen over Norton. Het is een van de beste applicaties die vandaag beschikbaar zijn, omdat ze aandacht besteden aan de behoeften van de gebruikers en proberen hen eersteklas technologie en beveiliging te bieden. Daarom moet u uw best doen om er zo snel mogelijk meer over te weten te komen met de hulp van het Norton-ondersteuningsteam.

Als u begrijpt hoe u de functies en hulpmiddelen van deze applicatie op de juiste manier kunt gebruiken, kunt u uw gegevens en inhoud op elke gewenste manier beschermen. Het is ook een van de belangrijkste redenen waarom zoveel mensen tegenwoordig sterk afhankelijk zijn van dit softwareprogramma.

Een andere reden waarom u voor Norton zou moeten kiezen, is dat ze een gemakkelijke en veranderlijke gebruikersinterface hebben, wat het u gemakkelijker maakt. Al deze aspecten stellen u in staat om de meest geschikte resultaten te behalen en tegelijkertijd de kans op risico's met een ruime marge te minimaliseren.

Het maakt niet uit wie je bent of wat voor soort training je hebt gehad, het opzetten van een aanvraag voor de eerste kan behoorlijk uitdagend en intimiderend zijn. Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee.

Het is omdat het technische ondersteuningsteam van Norton de hele dag beschikbaar is om u te helpen bij uw inspanningen. Als u hen belt en uw problemen dienovereenkomstig uitlegt, zullen zij zo snel mogelijk contact met u opnemen met tal van tips en oplossingen. Daarom kunt u zonder verdere overweging vertrouwen op hun expertise.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u wilt voorkomen dat de toepassing een programma blokkeert. Laten we ze nu eens nader bekijken:
  • Het eerste dat u hoeft te doen, is de Norton-toepassing op uw systeem openen
  • Zodra het antivirussoftwareprogramma begint te draaien, gaat u naar het venster Mijn Norton en tikt u op het tabblad Apparaatbeveiliging om het te openen
  • U krijgt een lijst met opties. Tik op het tabblad Instellingen en selecteer Firewall
  • Open vanuit de nieuwe set functies het tabblad Programmabeheer en selecteer de toepassing die u wilt uitsluiten
  • Er verschijnt een vervolgkeuzelijst Toegang op uw scherm tik op Toestaan
  • Tik op de knop Toepassen
Zo snel mogelijk het bellen Norton Support Nummer als u de bovenstaande instructies niet uitvoert.

Gerelateerde artikelen