Sunday 18 December 2022

Waarom kan ik Norton Security niet openen op een Windows-apparaat?


Niemand besteedt graag tijd aan het uitzoeken hoe een technische fout moet worden opgelost. Vertrouw ons als we dit zeggen, want we hebben gelijk.

Ons technische serviceteam van Norton ontvangt vaak klachten van gebruikers die oplossingen vragen voor het oplossen van verschillende soorten storingen. Een van hen kan Norton Device Security niet openen in Windows. We begrijpen hoe vervelend de situatie is. Daarom heeft ons team dag en nacht gewerkt om u een betrouwbare oplossing te bieden voor de veel voorkomende fout.

Als u Norton Security niet kunt openen op een Windows-apparaat en op zoek bent naar een manier om er vanaf te komen, bent u hier aan het juiste adres. Blijf scrollen om te zien hoe u dit kunt oplossen.

De gemakkelijkste en handigste manier om technische problemen op te lossen, is door uw computer opnieuw op te starten en het programma opnieuw te openen. In dit geval moet u controleren of het Norton-apparaat beveiligings product weer werkt. Als u de Norton Remove and Reinstall-tool nog steeds niet kunt openen, downloaden of uitvoeren op uw Windows-apparaat, volgt u de onderstaande procedure.

Als u twijfelt over deze oplossing, aarzel dan niet om ons Norton technische servicenummer te bellen.

PROBEER NORTON TE DOWNLOADEN EN UIT TE VOEREN VERWIJDER EN OPNIEUW TE INSTALLEREN OP UW APPARAAT:

Als het herstarten van uw apparaat zijn magie niet laat zien, moet u het Norton Family-programma verwijderen voordat u de Norton Remove and Reinstall-tool uitvoert. Als u niet weet hoe u Norton Family van een Windows-apparaat moet verwijderen, neem dan contact op met ons Norton-team voor technische ondersteuning voor verdere hulp.

Hier leest u hoe u het Norton Security-programma opnieuw kunt openen op uw Windows-apparaat. Het helpt u te beschermen tegen verschillende soorten virussen, rootkits, Trojaanse paarden, malware, ransomware en nog veel meer.

  • Download het hulpprogramma Norton Remove and Reinstall op uw apparaat.
  • Druk op de toetsen Ctrl + J om het venster Downloads in de browser te openen.
  • Dubbelklik nu op het NRnR-pictogram.
  • Het is essentieel om de licentieovereenkomst te lezen en op de knop Akkoord te klikken.
  • Tik op Koppeling verwijderen en opnieuw installeren om door te gaan met het proces. Als u het Norton-product via een serviceprovider heeft gekregen, ziet u de knop Verwijderen in plaats van de knop Verwijderen en opnieuw installeren.
  • Tik nu op de knop Doorgaan of Verwijderen.
  • Wanneer het proces is voltooid, klikt u op Nu opnieuw opstarten.
  • Nadat het Windows-apparaat opnieuw is opgestart, moet u de richtlijnen op het scherm volgen om het Norton-product volledig opnieuw te installeren.

Door deze procedure te volgen, kunt u Norton Security opnieuw openen op het Windows-apparaat. Voor verdere hulp kunt u altijd ons bellen Norton klantenservice nummer . Ons team zal graag uw twijfels met betrekking tot het antivirus programma wegnemen, voor het geval u die heeft.

U kunt ons Norton-team voor technische ondersteuning schrijven via e-mail, direct hulp zoeken via live chat ondersteuning of ons service nummer bellen.

We helpen u graag verder!

Gerelateerde artikelen

Kan Norton 360 niet gebruiken na upgrade naar Windows 10?