Sunday 11 December 2022

Hoe het probleem met de Universal Control Alert van Norton op te lossen?


Norton is een van de toonaangevende antivirus programma's vanwege zijn buitengewone prestaties en bescherming tegen malware. Hiermee is een van de nuttigste software meer dan een antivirusprogramma, omdat het end-to-end-beveiliging biedt voor uw mobiel, laptop, computer, server en andere apparaten. U kunt gebruikmaken van tal van voordelen van Norton-antivirus, maar soms kunt u met verschillende technische problemen te maken krijgen. Het oplossen van dergelijke problemen is cruciaal omdat ze uw dagelijkse werk kunnen belemmeren. Zo kan Norton ondersteuning u helpen om verschillende technische problemen binnen enkele minuten op te lossen.

Universal Control is een zeer voordelig kenmerk van elk Apple-product, waarmee u naadloos twee of meer Mac- of iPad-apparaten in de buurt kunt bedienen met behulp van een enkele muis, trackpad en muis. Wanneer een ander Apple-apparaat in de buurt verbinding probeert te maken met uw apparaat, stelt uw Norton-product u hiervan op de hoogte en zorgt ervoor dat u de juiste actie onderneemt. Maar soms kunnen dergelijke berichten uw werk veranderen. U kunt echter de stappen volgen om herhaalde Universal Control-waarschuwingen te voorkomen wanneer verschillende Apple-apparaten verbinding maken met uw Mac of iPad.

Stappen om Universal Control Alert van Norton te repareren

  • Bezoek de Norton-website, log in op uw account of open de Norton software op uw Mac.
  • Navigeer vervolgens naar uw instelling en zoek een waarschuwing svenster.
  • Nadat u door het waarschuwingsvenster hebt genavigeerd, kiest u 'Altijd deze actie gebruiken voor de optie "Universal Control" in het gegeven blok.
  • Als u niet zeker bent over de bron van het verbindingsverzoek, klikt u op de optie Details om uw verbindingsdetails te bekijken.
  • Nadat u uw verbindingsgegevens heeft gecontroleerd, kunt u uw verzoek om dit probleem op te lossen bevestigen door het toe te staan. Als uw probleem echter nog steeds moet worden opgelost, kunt u hulp vragen van de technische ondersteuning van Norton om uw probleem op te lossen.

Het herhaaldelijk ontvangen van de Universal Control-waarschuwing kan u tijdens het werken soms storen als hetzelfde apparaat opnieuw verbinding maakt. De bovengenoemde stappen kunnen u dus helpen dergelijke problemen op te lossen. Als u het echter nog steeds ingewikkeld vindt en dit probleem niet kunt oplossen, dan kunt u het bellen Norton ondersteunings nummer  en via uw apparaat contact opnemen met e-mail om onmiddellijk hulp te krijgen om uw probleem op te lossen.

Gerelateerde artikelen

Wat te doen als Norton geen verbinding kan maken met de server?