Monday 24 April 2023

Hoe de Standaard Browser van Norton wijzigen?

Als u iemand bent die een smartphone, laptop of computer heeft, gebruikt u waarschijnlijk om verschillende redenen de hulp van internet. Wanneer u een technologisch apparaat uitrust met een internet verbinding, kunt u zonder problemen verschillende voordelen behalen. Dit aspect verhoogt uw gemak en efficiƫntie met een ruime marge.

Maar terwijl u deze voordelen gebruikt, moet u ook uw best doen om uw systeem te beschermen met behulp van een antivirus software programma zoals Norton, aangezien gevaarlijke inhoud uw ruimte kan binnendringen met behulp van internet. Daarom moet u er rekening mee houden dat u zo snel mogelijk meer wilt weten over het gebruik van de functies met de hulp van het Norton-ondersteunings team.

Het maakt niet uit naar welk type assistentie of beveiliging u op zoek bent, dit beveiligingsprofiel zal ze allemaal zonder problemen kunnen bieden. Al deze elementen zullen uw voordelen met een ruime marge vergroten, terwijl de mogelijkheid van toekomstige obstakels op passende wijze wordt verminderd.

Is dit een van de eerste keren dat u een antivirus programma zoals Norton probeert te downloaden en in te stellen op uw computer, smartphone of laptop? Als uw antwoord ja is, vindt u het misschien een hele uitdaging om erachter te komen wat u moet doen of hoe u de meest geschikte resultaten kunt krijgen.

Maar betekent dat dat je moet opgeven? Nee. Het is omdat het technische ondersteunings team van Norton beschikbaar is om u te helpen met uw behoeften. Daarom moet u contact met hen opnemen wanneer u in de problemen komt.

Anders dan dat, zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u de standaard browser van deze applicatie wilt wijzigen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1.  Het eerste dat u hoeft te doen, is de Norton beveiliging stoe passing downloaden op het systeem van uw voorkeur
  2. Zodra de installatie is voltooid, opent u de Chrome-browser op uw apparaat
  3. Ta op het tabblad Aanpassing vindt u in de rechterbovenhoek van het scherm
  4. Er wordt een nieuwe pagina voor je geopend, tik op het tabblad Instellingen dat je tegenkomt
  5. Ga naar de categorie Zoekmachine en tik op Uitschakelen

Door de bovenstaande stappen kan Norton de browser op uw apparaat overeenkomstig wijzigen. U kunt Bellen Norton Nederland ondersteunings nummer  voor meer informatie.

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe Norton Password Manager inschakelen?