Sunday 30 April 2023

Hoe schakel ik Norton inactieve scan op de achtergrond in?

Wilt u een antivirus software programma downloaden dat uw systeem op de best mogelijke manier kan beschermen en u de beste voordelen kan bieden? Als uw antwoord ja is, moet u Norton zo snel mogelijk op uw apparaat downloaden.

Het is een type applicatie dat uw apparaat kan beschermen tegen allerlei technologische bedreigingen, zoals virussen, malware en hackers. Aangezien internet vol staat met gevaarlijke inhoud, is het installeren van deze applicatie super cruciaal en noodzakelijk. Als gevolg hiervan zou u zo snel mogelijk meer moeten leren over hoe u de beste voordelen kunt verkrijgen met de hulp van het Norton-ondersteunings team.

Als u eenmaal weet hoe u door de tools moet navigeren, kunt u uw gemak en efficiëntie met een ruime marge vergroten. Niet alleen dat, maar deze applicatie stelt u ook in staat om zonder verdere problemen te investeren in extra beveiligingsfuncties.

Maakt u een moeilijke periode door en probeert u erachter te komen hoe u een antivirus software programma zoals Norton kunt downloaden en hoe u de hulp programma's kunt instellen, afhankelijk van uw voorkeuren? Als dat het geval is, kunt u het beste contact opnemen met het technische ondersteunings team van Norton wanneer u tijd heeft.

Het is een team van getrainde medewerkers, zodat zij u kunnen voorzien van passende tips en oplossingen. Daarom kunt u er zonder enige verdere overweging op vertrouwen.

Verder zijn er een paar stappen die u kunt volgen als u Norton Background Idle Scan wilt inschakelen. Laten we ze nu eens nader bekijken:

  1. Het eerste dat u hoeft te doen, is het Norton-beveiligings programma downloaden en openen op uw computer of smartphone
  2. Zodra u zich op de startpagina van de applicatie bevindt, gaat u onmiddellijk naar het venster Instellingen
  3. U krijgt een nieuwe lijst met alternatieven. Tik op de tegel Administratieve instellingen die u zult vinden
  4. Ga naar de Stille modus-instellingen vanaf de nieuwe pagina die voor je wordt geopend
  5. Open het tabblad Stille modus dat u tegenkomt en tik op Uitschakelen

U kunt Bellen Norton Nederland ondersteunings nummer als u een van de bovenstaande stappen niet volgt.

Gerelateerde Zoekopdrach - Hoe YouTube-advertenties te verwijderen?